2023-06-01 14:20Pressrelease

Truesec förvärvar Venzo Cyber Security A/S - en ledande dansk cyberspecialistorganisation

Truesec - Venzo

 

Truesec offentliggör idag förvärvet av det danska bolaget Venzo Cyber Security A/S.  Syftet med förvärvet är att ytterligare stärka Truesecs position som ledande cyberpartner i norra Europa, för att fortsätta förebygga cyberattacker och minimera deras påverkan 

 

Truesecs förvärv av Venzo Cyber Security A/S, ett tidigare Venzo Group-företag, är ett betydelsefullt steg för Truesec i strävan att skydda samhället och stärka sin cybersäkerhetskapacitet.   

 

"Förvärvet av Venzo Cyber Security A/S förbättrar vår cyberförsvarskapacitet, vilket gör det möjligt för oss att bättre skydda samhället från cyberattacker. Vi är glada att välkomna teamet till Truesec, eftersom deras expertis i kombination med våra cyberspecialister i Danmark kommer att göra en betydande skillnad för att skapa ett säkrare samhälle för alla organisationer i Danmark och norra Europa", säger Anna Averud – VD för Truesec Group. 

 

"Vi är glada över att ha hittat en ny ägare till ett av våra bolag, Venzo Cyber Security A/S. Vi är mycket glada på teamets vägnar. I Truesec kommer de att bli en del av ett dedikerat säkerhetsföretag med global räckvidd, medan VENZO fortsätter att följa vår strategi att leverera stora digitala transformationsprogram i Danmark och Norden", säger Søren Luplau-Pagh, VD för VENZO Group. 

 

"Detta är ett viktigt steg framåt och kommer ytterligare stärka Truesecs erbjudande i Danmark och Norden. På Truesec är vår ambition att säkra Europas samhälle mot cyberattacker. Med vårt starka team är vi bättre rustade att proaktivt förhindra cyberattacker och minimera deras påverkan", säger Morten von Seelen, VD Truesec Danmark. 

 

Förvärvet förväntas slutföras 2023-06-01. 

 

Kontakta oss för mer information eller eventuella frågor 

Jennie Mattar 
CMO, Truesec 
jennie.mattar@truesec.com 

+46-72 858 88 78 

 

Anna Averud 
CEO, Truesec 
anna.averud@truesec.com 

+46-70 918 30 48 

 

Søren Luplau-Pagh 
Group CEO, VENZO A/S 
slp@venzo.com 

+45 20 28 56 73 

 

About Venzo Cyber Security A/S
Venzo Cyber security A/S grundades 2020 som en del av Venzo Group, en ledare inom digital förändring. Venzo Cyber Security A/S fokuserar på att skydda företag och offentliga kunder mot cyberhot. Idag har Venzo Cyber Security A/S fått en stark position på den danska marknaden och levererar högkvalitativ säkerhetsrådgivning, lösningar och hanterade tjänster. 

 


Ämnen: SWE

Om Truesec

Truesec är ett globalt cybersäkerhetsföretag med ett tydligt syfte: Att skapa ett säkrare samhälle genom att förhindra cyberattacker. Sedan starten 2005 har Truesec fått ett starkt rykte och förtjänat förtroende hos organisationer över hela världen. Idag består Truesec av över 300 dedikerade cyberspecialister i Sverige, USA, Danmark, Finland och Tyskland – som täcker hela spektrumet av cybersäkerhet. www.truesec.com


Kontaktpersoner

Jennie Mattar
Press Contact
Jennie Mattar
Anna Averud
CEO Truesec Group
Anna Averud